Loading...

View larger image

Super Slim Pomegranate

CODE: A007


List price: 39.99 лв.  

Price: 29.99 лв.

You save: 10.00 лв. (25%)
-25%
In stock

Супер Слим с Нар 30 капсули

  • отслабвате без да гладувате
  • изгаряте излишните мазнини
  • капсулите намаляват апетита
  • ускорятва метаболизма
  • балансират холестерола
  • без йо-йо ефект

Какво представлява Супер Слим Нар 30 капсули?

Super Slim Pomegranate са много известен продукт за намаляване на теглото, добре познат както в САЩ, така и в цяла Европа. Супер Слим Нар са капсули за отслабване на супер цена, с помощта на които ще отслабнете бързо  и лесно. Свалянето на излишните килограми вече ще става без глад или диети. Дори няма да се налага да се потите в фитнес залите. Капсулите Супер Слим с Нар са много ефективни, независимо дали искате да свалите 1-2 кг или повече от 10 кг. 
Супер Слим Нар е една уникалната формула, която ще ви помогне да оформите цялото си тяло – крака, корем, седалище, ръце и лице, а именно това са частите, в които най – лесно се натрупват мазнини.
 
Супер Слим - капсули за отслабване съдържат един специално извлечен екстракт от плода нар, за които е доказано, че действа на всеки за регулиране на нормалното тегло. Първоначално тази формула се е произвеждала само за хора, които са с наднормено тегло. На по късен етап е установено, че капсулите за отслабване супер слим нар действат на всеки и хората със застоял начин на живот също могат да ги приемат. Ако и вие сте от тези, които трудно спазват диети и нямат време да обърнат внимание на тялото си, но искате да сте красиви и слаби, сега можете да се възползвате от изгодната цена за Супер Слим капсулите за отслабване. Има дори и спортисти, които приемат капсулите Супер Слим с цел да намалят теглото,  защото екстракта от нар освен, че намалява теглото, също така и спомага за общото състояние на организма.

Резултатът от капсулите за отслабване Супер Слим / Super slim Pomegranate се забелязва веднага. Ако приемате по една капсула на ден, за месец се свалят от 5 до 10 килограма. Някои проучвания показват, че именно Super Slim Pomegranate е най - подходящ на хора с наднормено тегло. Капсулите с Нар доказано намаляват апетита, карат ви да се чувствате жизнени, ускоряват вече забавилия се метаболизъм, нормализират лошия холестерол и дори действат подмладяващо на повечето хора.
 
Всички знаем, че в днешно време затлъстяването е един от най-големите проблеми на 21 век и един от проблемите ви може да се реши именно с натуралните, билкови, ефикасни капсули за отслабване Super Slim Pomegranate.
Капсулите Супер Слим Нар / Super slim Pomegranate на добра цена не помагат само за редуциране на излишното тегло, а също и за изчистване на организма от шлаки и токсини. Спомагат за решаването на метаболитни проблеми, за  изхвърлянето от организма на токсични вещества и мазнини и решават проблема с ленивите черва и запек. Ефективно отслабване без йо йо ефект. Капсулите действат целенасочено към проблемните области с натрупани мазнини

Състав:
Супер Слим капсули за отслабване с нар работи с помощта на комбинация от естествени съставки. Той е изцяло природен продукт и съдържа Koncing nut екстракт, ябълков екстракт, екстракт от киви и дюля, сладки картофи, и екстракт от семената на нар. 
Препоръчителен прием: Една капсула дневно 30 мин. – 1 час преди или след хранене. Препоръчителен е до 3 месечен курс за отслабване със Супер Слим Нар без прекъсване. Ако до тогава не сте достигнали желаните килограми, следва да направите пауза от няколко седмици (3-4), след което може да започнете нов курс. След достигане на желаното тегло се препоръчва  приемането на 1 капусла на всеки 2 – 3 дни в продължение на 1 – 2 месеца.
Внимание: Не превишавайте употребата от 1 капсула на ден!
Този продукт не е подходящ за деца, бременни, диабетици и хора със сърдечни заболявания. Моля консултирайте се вашия лекар преди употреба на Супер Слим Нар.
Производител: Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd,
Продуктът не е лекарствено средство
Опаковката съдържа 30 бр. Капсули
Ефективен компонент и съдържание: общо 2000mg на 100g
Подходяща възраст:  16-65 г