Loading...

View larger image

Lida Slim Strong GOLD

CODE: A011


List price: 59.99 лв.  

Price: 49.99 лв.

You save: 10.00 лв. (17%)
-17%
In stock

Lida Slim Strong Gold на Промо Цена!


Какво представлява Лида Слим Стронг Голд?

Lida Slim Strong Gold хапчета за отслабване нова подсилена версия в по-лесно за съхранение шише. Напълно изчистена от към действие без сериозни странични ефекти и има добавени Гарциния Камбоджа и Худия Гордони. Най-новата формула на Лида подходяща за активно трениращи. Lida Gold подходяща за хора по-чувствителни към хапчета за отслабване, които искат трайни резултати без йо-йо ефект. Предпочитан продукт за отслабване от мъже и жени със слабо изразени странични ефекти. Оригинална Лида Голд се продава в опаковка от 30 капсули за момента няма фалшификати и аналози.

Лида Голд хапчета за отслабване съдържа съставките на популярната на пазара Лида Стара Формула – по-силна версия в удобно за съхранение и носене шише. Подсилено съдържание на съставките Дайдайхуа и Л-карнитин за траен ефект. Lida Gold се използва от хора със заседнал начин на живот или наднормено тегло. Произведена изцяло от билкови екстракти и натурални съставки. Лида Голд хапчета за отслабване решение за много хора, които страдат от наднормено тегло. Един страхотен продукт за бързо отслабване без диета, без нежеланите странични ефекти. Няма химичен състав и хормонален произход.

Какво действие има Lida Gold? 

Приемът на хапчета за бързо отслабване без диета Лида Голд намалява апетита и желанието за сладко, както и приема на голямо количество храна. Вашето тяло не обича да „гладува“ и започва да ползва натрупаните мазнини за енергия, а по този начин се изхвърля натрупаната шлака в тялото. Тази детоксикация може да доведе до временна слабост, безпокойство, липса на сън, лека раздразнителност или замайване. Всички тези странични реакции са напълно естествени, поради намаленият хранителен прием за деня.

 • Безопасна и безвредна, без слабително действие
 • Ефективно бързо отслабване без диети и режими
 • Изгаря мастните депа в талия, ханш и бедра
 • Напълно натурална от билкови екстракти
 • Без йо-йо ефект, ако се употребява правилно

Lida Gold ще помогне, ако са Ви омръзнали постоянното пазене на диета и тежкото физическо натоварване в залата, опитайте нов иновативен продукт за отслабване. След задълбочен анализ и разработване на подобрена версия екип от специалисти по хранене и хранителни режими създаде Лида Голд гарантирано действие и траен резултат. Напълно ще покрие вашите очаквания, като се вземе предвид качеството и доказаното действие. Едни от най-мощните хапчета за бързо отслабване без диета за трайно сваляне на килограми за кратък период от време. Lida Gold специално разработена за хора, които желаят балансирано сваляне на килограми и запазване на резултата след това. Няма йо-йо ефект като повечето други медикаменти за сваляне на тегло. Нова пречистена версия разработена по начин, който свежда до минимум възможните странични ефекти.

Какъв ефект има Лида Голд?

Lida Gold ще ви накара да изпитате необичайна жажда, което се дължи на изчистването на организма от токсините, затова пийте повече вода и течности. Ако тялото Ви реагира по-чувствително към някое от веществата може да се появи временно страничен ефект като: изнервеност, световъртеж, трудно заспиване, леко главоболие или повишен пулс. Не трябва да изпитвате притеснение това се дължи на рязко намаления прием на храна само докъто организма привикне. Всяка странична реакция от хапчета за бързо отслабване без диета обикновенно отшумява за около седем дни. Ако страничните ефекти не отшумяват трябва да намалите употребата на една капсула през ден. Вашето тяло по-лесно ще привикне към Лида Голд и постепенно ще сваляте тегло. Ако нежеланите реакции не изчезват ще се наложи да преустановите приема или да намалите до една капсула на два дни. Ако през първите няколко дни на употреба изпитвате трудност да заспите, трябва да намалите консумацията на кофеинови напитки или черен чай. Ако консумирате напитки богати на кофеин това трябва да става преди обед и максимум веднъж дневно.

 Разлики между хапчета за отслабване Лида:

 • Лида Нова Формула (зелен блистер) се отслабва от 2 до 5 кг. за месец.
 • Лида Стара Формула (сив блистер) се отслабва от 5 до 8 кг. за месец.
 • Лида Слим Стронг силна версия се отслабва от 5 до 12 кг. за месец.
 • Лида Голд подсилено действие се отслабва от 7 до 13 кг. за месец.

Трябва да се знае, че посочените резултати са приблизителни, защото всеки организъм приема по различен начин съставките. Резултатите са строго индивидуални, а отслабването зависи от много фактори като: начин на живот, хранене и метаболизъм.

Какво съдържание има Lida Gold?

Всяко хапче за отслабване Лида Слим Стронг Голд съдържа екстракти:

 • Дайдайхуа (екстракт от горчив портокал) 41%
 • Гарциния камбоджа 14%
 • Худия Гордони 12%
 • семена Касия 8%
 • Индийски лотус 10%
 • Корен Алисма 11%
 • Л-карнитин 4%
 • помощни вещества: нишесте.

Активните съставки са напълно билкови и пречистени чрез метода на двойно филтриране. Приема се както от жени, така и от мъже без свободно време за тренировки и потене във фитнеса. Подходящи хапчета за бързо отслабване без диета за хора, които имат заседнал начин на живот или работят в офис. Разработена изцяло на растителна основа от билкови екстракти и няма сериозни странични ефекти.

Съдържание на опаковка:

Една опаковка хапчета за отслабване Lida Gold съдържа 30 капсули в шише по 350 mg.

Как трябва да се приема Лида Голд?

Лида Голд се употребява по една капсула един път на ден веднъж дневно за предпочитане сутрин преди или след храна или по време на първият прием на храна. Препоръчително по време на приема на Лида Слим Стронг Голд да се консумира повече вода или течности. След като приключите едномесечна употреба за да няма йо-йо ефект се препоръчва да удължите приема още два месеца. През тези общо три месеца организма Ви ще привикне към по-малък прием на храна и ще запазите постигнатите резултати. Ако трябва да свалите още килограми, задължително първо направете почивка за един месец, а след този период от един месец може да започнете приема отново по една капсула на ден.

Съхранявайте Лида Голд на температура до 30º С  на сухо и тъмно място, далеч от деца.

ВНИМАНИЕ:
Не се употребява от младежи до 16 годишна възраст или възрастни над 65 години!
Лида Слим Стронг Голд се забранява за използване от бременни или кърмещи жени!
Не трябва да се пие от хора със сърдечна недостатъчност или след прекаран инфаркт!
Да не се надвишава препоръчителната доза за деня на хапчетата за отслабване!
Лида Голд не замества разнообразното хранене и няма лекарствен характер!