Loading...

View larger image

Clomiphene Citrate 24*50 mg

CODE: C003


Price: 24.99 лв.

In stock
Clomiphene Citrate (Anfarm Hellas) – 24 таблетки х  50 мг Кломифен 
Опаковката Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas се състои от 24 таблекти. Всяка таблетка Clomiphene Citrate съдържа 50 mg Clomiphene citrate.
Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas е антиестроген. Той стимулира овулацията. Оралният препарат Clomiphene Citrate  се използва като медикамент за лекуване безплодие при някои жени. Когато се стимулира овулацията и произвоството на яйцеклетки в женския организъм се увеличава шанса за забременяване. Clomiphene Citrate помага и при  менструални разстройства
Спортистите и бодибилдърите приемат Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas за да елиминират част от негативните странични ефекти от стероидите. Лекари предписват Clomiphene Citrate на мъже за лечение на олигоспермия - намалено количество на сперматозоиди в семенната течност.
Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas е подобен на Proviron.
 
Употреба на Clomiphene
Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas  се приема до последния ден от стероидния цикъл. 
След десетия ден се поглъща перорално по половин таблетка Clomiphene Citrate. След 20тия ден дозата Clomiphene Citrate се увеличава  по една талбетка дневно.  Дневният прием Clomiphene Citrate може да се раздели на две части – сутрин и вечер. 
Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas  се комбинира отлично с андрогенни стероиди като Тестостерон, Метандростенолон, Анадрол. Възможно е да се съчетае и с и по-тежки препарати отново с цел да се елиминира риск от негативни странични ефекти на анаболни и андрогенни стероиди.
Производител: Анфарм Хелас
Опаковка:24 таблетки по 50мг
Начин на прием: сутрин и вечер по 1 таблетка