Loading...

View larger image

Best Sex King

CODE: B019


List price: 34.99 лв.  

Price: 29.99 лв.

You save: 5.00 лв. (14%)
-14%
In stock

Best Sex King на Промо Цена!

Какво представлява Best Sex King?

Best Sex King или по известен като Виагра за мъже е стимулант за полова мощ, който има безотказно действие за качествен и продължителен полов контакт. Намалява действието на ензима, който контролира кръвообръщанието на пениса и има влияние за получаването на ерекция. Силденафил е инхибитор на ензима (PDE5) основен причинител на ниско либидо или трудно получаване на ерекция при мъжете. Действието на медикамента може да продължи до 6 часа след употреба, ако има сексуална стимулация ще постигнете невероятен резултат. Силденафил 100 мг се приема за временно повишаване на либидото за няколко часа. Действието се изразява в разширяване и отпускане на кръвоносните съдове на пениса и повишен приток на кръв.

Best Sex King оригинален продукт за полова мощ сходен по действие на Viagra Pfizer за увеличаване на сексуалното желание и мъжкото либидо. Активната съставка помага за овладяване на бързото свършване, задържане и удължаване на ерекцията и значително увеличаване на сексуалната активност. Пластмасово шишенце със съдържание на 6 хапчета sildenafil 100 mg за постигане на успешен полов акт. Best Sex King решение на сексуалните проблеми за продължително и незабравимо любовно изживяване. Sildenafil citrate действа като популярната сред мъжете Виагра Pfizer, но е предпочитан поради абсолютно идентичния ефект и достъпна цена!

Какво действие има Sildenafil 100 mg?

Силденафил цитрат подтиска ензима, който затруднява кръвообращението и намалява притока на кръв към члена. Това действие на веществото е забелязано по време на изследвания на силденафил като лекарство за високо кръвно налягане. Лекарите са забелязали положителния ефект на Sildenafil и как повишава мъжката потентност след прием. Произведен през 1998 година в USA и разрешен за продажба в аптечната мрежа от 2000 година за стимулиране на мъжкото либидо, лесно получаване и задържане на ерекция.

Best Sex King са 6 таблетки по 100 мг и гарантирано действа при всички мъже без изключения. Силденафил може да се приема независимо от степента на импотентност или годините. Активен в продължение на 6 часа като подтиска отделянето на PDE5, което прави получаването на ерекция лесно и дълготрайно. Sildenafil citrate е още по-ефикасен, ако има сексуална стимулация или възбуда. Попринцип започва да работи около 20-30 минути след като сте употребили хапчето. Нормално е да получите няколко ерекции и да извършите успешен полов акт повече от веднъж, дори и след свършване.

Какво съдържание има Best Sex King?

Best Sex King както повечето стимуланти за полова мощ съдържа активното вещество Sildenafil с концентрация 100 mg. Приема на една таблетка ще ви превърне в полов атлет, получавайки силно, твърдо и дълготрайно надървяне. Намалява шанса за преждевременно изпразване, а когато дойде момента за свършване ще забележите по-голямо изхвърляне на семенна течност. След прием на хапчето члена ви ще бъде значително наедрял и издължен от обикновенно, а по време на сексуалния акт усещането ще бъде много по-добро. Best Sex King сексуален стимулатор за постигане на продължителна, качествена и дълготрайна ерекция за пълноценен полов живот. Силденафил 100 мг заздравява еректилната функция и повишава мъжкото либидо за гарантирано добро представяне в леглото.

Не трябва да се приема Силденафил, ако:
  • Приемате нитрати органични или извлечени по химичен път (Poppers)
  • При сърдечни проблеми или недостатъчност, които са рисков фактор
  • Имате чернодробен проблем или нарушена функция на бъбреците
  • При ниско кръвно налягане или при прекаран инсулт или инфаркт
Как се приема Sildenafil 100 mg?

Best Sex King се приема орално по 1 таблетка около 20 до 30 минути преди полов контакт. Препоръчително е алкохола да се избягва, защото може да намали или забави действието или изцяло да го спре. Не се взима повече от 1 път на ден, защото може да доведе до странични ефекти. Ако се пие преди храна или по време на хранене може да започне да действа малко по-бавно, затова се приема след хранене. Не се препоръчва консумация на фрешове от грейпфрут или цитрусови плодове може да отслаби резултата.

Best Sex King не трябва да се приема от хора, които пият лекарства за разреждане на кръвната плазма или за сърдечно-съдови болести. Силденафил цитрат се влияе от храни богати на мазнини, които има шанс да забавят ефекта. Необходима е сексуална стимулация за да може Sildenafil 100 mg да бъде максимално ефикасен. Максимално допустима дневна доза 1 хапче, ако го приемате за пръв път се пие 50 мг или половин хапче. Напълно достатъчна е консумацията на половинка, която ще предизвика здрава и твърда ерекция за дълъг период от време. Ако мислите дозата от 50 mg за слаба и чувствате, че няма видим ефект може да изпиете цяла таблетка от 100 мг.

Best Sex King съдържание: 6 таблетки по 100 мг