Loading...

View larger image

VIGOUR 300

CODE: B021


List price: 69.99 лв.  

Price: 59.99 лв.

You save: 10.00 лв. (14%)
-14%
In stock

ВИГОР / VIGOUR 300 на Промо Цена!

Какво представлява VIGOUR / ВИГОР 300?

Вигор 300 натурален секс стимулант от ново поколение произведен в USA по известен като “Gold Viagra”. Употребите ли веднъж Vigour ще останете впечатлени и най-вероятно ще го ползвате и за напред. Едно от най-популярните билкови хапчета за мъжка потентност в цял свят, поради безотказното действие и достъпност за всеки мъж. Активното вещество помага за получаване на продължителна ерекция, увеличава мъжкото либидо и забавя изпразването. Вигор комплексна формула от билкови и натурални екстракти концентрирани чрез метода на студено извличане. Произведен през 2011 година от американската компания “Gaoke Biology Research за тонизиране на мъжката потентност и по-лесно еректиране на пениса.

Какво действие има ВИГОР / VIGOUR 300?

Vigour се различава от аптечната Виагра по начина на действие, повишава мъжкото либидо и желанието за секс и няма странични ефекти. Работи изключително силно при наличие на сексуална стимулация или възбуда предизвиква много мощно надървяне. Вигор 300 оказва благоприятно влияние на тестостерона и помага за по-голяма секреция в мъжкото тяло. Много подходящ за лечение на мъже страдащи от преждевременна еякулация или изпитващи неувереност по време на полов акт. Vigour 300 намалява времето за повтаряне на половия акт и премахва натрупаната умора. Помага за по-добра бъбречна функция и повишава производството на сперматозоиди, също така предотвратява проблем с простата и ниско либидо. Vigour 300 може да се употребява от мъже в напреднала възраст, защото не предизвиква проблеми като хипертония или ускорен пулс. Вигор 300 има действие в продължение на 4 до 6 часа след това ефекта постепенно започва да намалява в рамките на осем часа. Напълно натурален и ефективен продукт за лекуване на импотентност, слаба потентност или преждевременна еякулация. Вигор се пие не повече от една таблетка на ден, защото въпреки натуралните съставки насищането на по-голяма концетранция може да доведе до страничен ефект.

Какви ползи има VIGOUR / ВИГОР 300?

  • Заздравява и удължава ерекцията 30 минути след прием
  • Действа силно в първите 4 – 6 часа и продължава до 48 часа
  • Vigour 300 намалява шанса за преждевременно изпразване
  • Уголемява члена, като повишава притока на кръв в него
  • Работи при всеки мъж по-бързо от лекарствата за полова мощ
  • Повишава мъжката потентност и увереност по време на секс
  • Увеличава значително сексуалните умения и издръжливост
Какво съдържание има ВИГОР / VIGOUR 300?

Herba Epimedium изгражда баланс в нивото на кортизола, което възвръща нормалните нива на тестостерон в тялото. Епимедиум повишава циркулацията на кръв към члена и прави желанието за секс по-голямо. Премахва стреса и умората и подпомага еректирането на пениса и задържането на получената ерекция.

Panax Ginseng или азиатски женшен: популярна билка известна в цял свят с лечебните свойства, който притежава като повишаване на тонуса и подмладяване. Повишава действието на азотния оксид и сексуалната издръжливост. Женшен помага за преодоляване на бързото изпразване и премахва чувстовото на неувереност.

Rhodiola Rosea има силно антиоксидантно действие и помага за изчистването на организма от натрупаните токсини и свободни радикали. Шлаките натрупани през годините имат много негативно влияние като отслабване на имунитета. Родиола премахва сексуалното разтройство, чувството на тревожност и стреса.

Lycium Chinense по известен като китайски лициум витализира и ободрява тялото като помага за по-добро кръвообращение. Използван от древни времена в китайската медицина за подобряване на бъбречната и чернодробната функция. Лициум има съдържание на аминокиселини и минерали, които стимулира мъжката сексуална функция, намалява кръвното и холестерола.

Как се приема VIGOUR / ВИГОР 300?

Vigour 300 по известен като „Златна Виагра“ секс хапче, което има един от най-силните ефекти в сравнение с другите билкови таблетки за полова мощ. Вигор за получаване на ерекция и подобряване на сексуалната издръжливост по време на полов акт. Много ефективен продукт за мъже, които свършват преждевременно или трудно получават ерекция. Вигор 300 подтиска ензима, който влияе на кръвонапълването на пениса и предизвиква дълготрайно надървяне. Активните съставки са инхибитор на phosphodiesterase type 5 – секрецията на този ензим прави еректирането на пениса по-трудно или невъзможно. Vigour има съдържание на силденафил и действа в продължение на 4 до 6 часа. Понякога е нужна сексуална стимулация за постигане на ерекция, а при наличие на по-дълга любовна игра гарантирано ще получите надървяне.

Вигор се употребява като стимулант за временно повишаване на желанието за секс и мъжката потентност. Приема се една таблетка около 20 мин. преди секс. Действието може да продължи до 48 часа след употребата. Алкохола може да намали резултата напълно е възможно да няма никакъв ефект, затова не пийте алкохолни напитки. Максимално допустима дневна доза 1 таблетка за период от два дни. Vigour не трябва да се предозира, въпреки че има натурален състав може да предизвика странични ефекти. Предозирането няма да даде по-добър резултат, а напротив възможно е да си създадете главоболия.