Loading...

View larger image

Serpafar Clomiphene Citrate 20*50 mg

CODE: C004


Price: 19.99 лв.

In stock

Serpafar, генерически познат като Кломифен или Кломид има няколко функции като медикамент.От една страна, е много ефикасен антиестроген, който подобрява възстановяването на собственото производството на тестостерон след стероиден цикъл при мъжете. Повечето културисти страдат от “ароматизирането” със стероиди от повишено ниво на естроген. Това, заедно с ниското ниво на тестостерон, увеличава опасността от гинекомастия (увеличаване размера на млечните жлези). Приемът на Кломифен цитрат е задължителен и ефикасно средство против появата на гинекомастия.

Действие: Важно предимство на Кломифен е, че той активира естествения биорефлекторен механизъм като по този начин се активира отделянето на  хормона гликопротеин. Същият стимулира при мъжете работата на тестисите. Този ефект е особено важен за културиста в края на стероиден цикъл, защото продукцията на тестостерон е под средното. Ако не приемете синтетичен Тестостерон в този момент, нивото му ще падне много под средното и ще загубите бързо маса и сила. Когато се спре приемът на стероиди, нивото на тестостерон в тялото намалява, а естрогенът продължава да държи нивата които е достигнал по време на употребата на стероиди. Поради това високо ниво на естроген в комбинация с ниското на тестостерон, опасността от гинекомастия е доста висока. С Кломифен се намалява ефекта на естрогена и в същото време се повишава нивото на тестостерон.

Дозировка и стероидни схеми: При мъже приемът на Кломифен цитрат подобрява и засилва връзката и дейноста между хипоталамуса, хипофизата и тестисите. Той стимулира хипофизата да отдели повече гонадотропин, вследствие на което се получава по-бързо и силно отделяне на фоликостимулиращ и лутеинизиращ хормон, в резултат на което се увеличава и собственото производство на тестостерон. Ефектът е очевидно от полза, особено в края на цикъла, когато нивото на произведения от тялото тестостерон е под нормалното. В повечето случаи Кломифенът може да го нормализира (както и сперматогенезата) в рамките на 10-14 дена.

Производител: Angelini, Greece

Опаковка: 20 таблеки x 50мг., 2 блистера

Фармацевтично наименование: Clomiphene citrate