Loading...

View larger image

Lida Daidaihua

CODE: A010


List price: 69.99 лв.  

Price: 54.99 лв.

You save: 15.00 лв. (21%)
-21%
In stock

Лида Дайдайхуа на Промо Цена!


Какво представлява Lida Daidaihua? 

Лида Дайдайхуа най-новата силна формула хапчета за отслабване от семейството на Лида. Пречистена формула с по-малко странични ефекти и същото силно действие като Lida Slim Strong, Reductil и Лида Стара Формула от преди време. Опаковка от 30 хапчета за отслабване в удобно за носене и съхранение шишенце.

Lida Daidaihua ще помогне да отслабнете от 7 до 12 кг за един месец!

Оригинална Лида има силно действие, което изгаря мазнините и ускорява метаболизма. Произведена от специално подбрани билкови екстракти без слабително действие и странични ефекти. Лида ДайДайхуа гарантиран ефект за ускорена обмяна на веществата, предотвратява качването на наднормено тегло и помага за постигане на нормална телесна маса. Няма съдържание на хормони или вещества с химичен произход. Видим резултат ще забележите след първите няколко дни на употреба. След прием на Lida Daidaihua няма да има Йо-Йо ефект и възвръщане на килограми.

Какво действие има Оригинална Лида?

Приема на Lida Daidaihua ще доведе до необичайна жажда, което се дължи на изхвърлянето на токсините от организма, затова консумирайте повече течности. Ако сте по-чувствителни към някоя от съставките на Оригинална Лида има възможност за поява на временни странични ефекти: нервност, липса на сън, виене на свят, леко главоболие или ускорен пулс. Не се притеснявайте това е напълно нормално, защото организма има нужда от време да привикне към рязко намаления хранителен прием. Всички негативни ефекти на хапчетата за отслабване обикновено изчезват за около една седмица. Ако тези минимални неразположения Ви пречат, може да намалите приема на една капсула през ден. По този начин тялото по-лесно се адаптира към Лида Дайдайхуа и по-плавно ще сваляте килограми. Ако посочените странични ефекти не спират, намалете приема на една капсула на всеки два дни или прекратете употребата. Ако през първите дни на прием страдате от безсъние, трябва да ограничите употребата на напитки със съдържание на кофейн или силни чайове. Ако пиете кофейнови напитки трябва да бъде преди обед и не повече от веднъж на ден.

Какво съдържание има Lida Daidaihua?

Всяко хапче за отслабване Лида Дайдайхуа има съдържание на екстракти:

  • Дайдайхуа (екстракт от горчив портокал) 96 mg 
  • семена Касия 47.6 mg
  • семена Джобстър 42 mg
  • Индийски лотус 36.4 mg
  • Л-карнитин 4%
  • помощни вещества: нишесте
Съдържание на Lida Daidaihua:

Едно шише Оригинална Лида има съдържание на 30 хапчета за бързо отслабване без диета. Напълно достатъчна за прием в период от 1 месец.

Как трябва да се употребява Лида Дайдайхуа?

Lida Daidaihua се приема по една капсула веднъж дневно – сутрин преди или след храна или по време на първото Ви хранене. Препоръчително по време на употреба на Оригинална Лида да се пие повече вода или течности. След едномесечен прием с цел да се избегне йо-йо ефект се препоръчва да продължите употребата още два месеца. През този период от общо три месеца тялото Ви ще свикне с по-малък прием хранителен прием и ще постигнете траен резултат. Ако имате нужда от сваляне на още килограми, първо трябва да направите един месец почивка, а след това може да започнете отново употребата по една капсула на ден.

Съхранявайте Лида Дайдайхуа на стайна температура на сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

ВНИМАНИЕ:
Не се препоръчва за прием от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 години!
Оригинална Лида не трябва да се използва от бременни или кърмещи жени!
Да се пие с повишено внимание от хора със сърдечно-съдови болести или след инсулт!
Не трябва да се превишава максималната доза на хапчета за отслабване!
Лида Дайдайхуа не може да замести разнообразното хранене и не е лекарство!