Loading...

View larger image

Spanish Gold Fly

CODE: B022


Price: 24.99 лв.

In stock

Spanish Gold Fly на Промо Цена!

ПРОМОЦИЯ ОРИГИНАЛНА ИСПАНСКА МУХА:

3 Броя на Цена - 24.90 ЛВ.

6 Броя на Цена - 44.90 ЛВ.

12 Броя на Цена - 79.90 ЛВ.

Какво представлява Испанска Муха?

Spanish Fly представялва полов стимулатор за жени във вид на прах лесен за разтваряне в напитка. Популярен сред мъже и жени афродизиак, които възбужда и повишава желанието за секс. Помага на жените да се отпуснат и ги предразполага към полов акт. Испанска муха ще повиши желанието за секс на партньорката ви и ще накара жената да направи всичко за да го получи. Около 5 минути след изпиване ще изпитате невероятна възбуда и обилно овлажняване.

Spanish Fly специално разработен за жени, но работи ефективно и при мъже. Може да се употребява със ниско-алкохолни и негазирани напитки за най-добър резултат със сок или вода. Използва се в случаите, когато искате да правите секс, но жената се притеснява или няма желание за секс. Ако изпитвате притеснение да направите първата стъпка Испанска муха на прах ще го направи вместо вас. Предизвиква възбуда и неутолимо сексуално желание, ще направи от най-срамежливата жена истинска тигрица в леглото и ще накара партньорката ви да направи неща, които обикновенно не би си позволила.

За кого е предназначена Spanish Fly Gold?

Испанска муха на прах за жени, които имат ниско либидо, слабо желание за секс, трудно изпитват оргазъм или просто искат да имат по-разнообразен сексуален живот. След употреба на Spanish Fly се получава леко зачервяване на лицето и чувство на непринуденост. Партньорката ви ще започне да изпитва сексуален глад и няма да може да си намери място, докъто не бъде задоволена. Испанска муха повишава притока на кръв към влагалището и увеличава чувството при сексуална стимулация. По време на сексуален акт Spanish Fly прави вагината по-тясна и много влажна, а получаването на оргазъм по-лесно.

Какво действие има Испанска Муха?

Spanish Fly по известна като Испанска муха ефективен афродизиак за предизвикване на възбуда и желание за секс. Получена чрез най-модерната технология на студено извличане на екстракти. Испанска муха на прах най-добрия продукт за жени познат до момента, който предизвиква силна възбуда, стягане на вагината и по-голяма влажност по време на полов акт. Ако се употребява от мъже ще бъде постигната силна ерекция за около 2-3 часа, а при жените ще предизвика поруменяване на бузите и леко изпотяване – два признака за женска възбуда. Spanish Fly ще ви накара да се чувствате по-разкрепостена и възбудена, а това гарантира получаването на множество оргазми. Испанска муха лесна и удобна за употреба за повишаване на женското либидо и сексуална функция. Може да се приема от жени на всяка възраст, които имат желание за лесна възбуда и разнообразяване на половия живот. Spanish Fly няма аромат и вкус, много лесно се разтваря в течности без жената да заподозре, че има нещо в чашата. Не се консумира с алкохол или алкохолни напитки, защото може да не предизвика достатъчно силна възбуда или да спре действието на Spanish Fly Gold.

Как се приема Испанска Муха на прах?

Spanish Fly се изсипва в течност или направо в устата около 5 до 10 минути преди полов акт. Максимален прием за деня 1 пакетче, което се приема орално и се усвоява много бързо от организма. Испанска муха няма вкус и аромат, което прави афродизиака предпочитан сред мъжете, защото може да поканите дамата на среща и да го изсипете в нейното питие, без тя да знае. Препоръчително е да се употребява преди полов акт, за да има максимален ефект. Нормална дневна доза 1 опаковка от 5 мг за период от 24 часа. Spanish Fly се приема 5-10 минути преди секс и не трябва да се предозира, защото може да доведе до странични ефекти като: световъртеж, леко гадене или замъглено зрение. Испанска муха не се приема от дами под 18 години или такива със сърдечни проблеми, бременни или страдащи от учестен пулс.

Spanish Fly се съхранява на сухо и тъмно място в оригиналната опаковка.

Да се държи на недостъпно за деца място.