Loading...

View larger image

Tiromel 100*25mcg

CODE: C006


Price: 59.99 лв.

In stock

T3 / Tiromel на Промо Цена!


Какво представлява Tiromel?

Тиромел популярен като Т3 всъщност представлява хормона Трийодтиронин (Triiodothyronine), който има ествествено отделяне в човешкото тяло от щитовидната жлеза. Произведен от известната турска фармацевтична компания АбдиИбрахим 100 таблетки в опаковка разделени в 4 блистера по 25 таблетки с концетранция на трийодтиронин 25 мкг. Triiodothyronine се предпочита от интензивно трениращи хора като ефективен продукт за отслабване и изгаряне на мазнините.

Трийодтиронин по известен като Т3 ускорява метаболитните процеси и по този начин се постига трайно изгаряне на мазнини, който са използвани от тялото за енергия. Тиромел или Triiodothyronine намалява нуждата от калории по този начин тялото извлича енергия чрез топене на мазнините. Т3 помага за свалянето на излишни килограми и поддържа кожата стегната по време на отслабването, защото тироидните хормони участват в повечето тъкани на човешкото тяло.

Как и кога се приема Tiromel?

Triiodothyronine се употребява един път или максимум два пъти дневно по една таблетка. Препоръчителната дневна доза трийодтиронин 25mcg до 50mcg (µg), като е желателно да започнете употребата с една таблетка. Голяма част от жените чупят хапчето на две и го пият два пъти за деня. Това разделяне на два приема насища рецепторите през целия ден и се постига страхотен резултат. Трийодтиронин се произвежда от щитовидната жлеза, която извлича йода от тялото и стимулира отделянето на този хормон. Тиромел забързва обмяната на веществата и оказва положително въздействие за нормалното функциониране на организма.

T3 за отслабване и повишаване на метаболизма, увеличава синтеза на протеин и изгарянето на мазнини. Трийодтиронин хормон, който често се употребява за отслабване и има много имена и разновидности. Щитовидната жлеза синтезира големи количества Т3 (Triiodothyronine) и Т4 до толкова, че концентрацията на тироксин може да бъде 40 пъти по-голяма от тази на трийодтиронин. Повечето Т3 се отделя чрез дейодирането на тироксин като се изхвърля йода от Т4 и се преобразува в трийодтиронин.

Какво действие има Tiromel?

Тиромел се предпочита от интензивно трениращи хора като ефективен медикамент за регулиране на мазнините. Triiodothyronine определено има гарантиран ефект, но трябва да се приема с повишено внимание, защото приема на синтетичен хормон спира собственото производство. Ако употребявате Трийодтиронин за по-дълъг период от време, тялото привиква и може да доведе до постоянна нужда от прием на синтетичен Т3. В много редки случай, когато се употребява неправилно Triiodothyronine може да доведе до необратими последици или доживотна зависимост. Когато се употребява Triiodothyronine трябва да се прави пауза, за да може тялото и щитовидната жлеза да възстановят собственото производство на тироидни хормони. Т3 не трябва да се пие от хора, който не са наясно с ефекта и последиците при неправилен прием. Ако смятате да пиете Тиромел (Triiodothyronine) задължително се консултирайте с доктор преди да започнете употребата.

Производител: AbdiIbrahim, Turkey