Loading...

View larger image

Best Sex Queen

CODE: B020


List price: 34.99 лв.  

Price: 29.99 лв.

You save: 5.00 лв. (14%)
-14%
In stock

Best Sex Queen 6 капсули на Промо Цена!

Какво представлява Best Sex Queen?

Best Sex Queen ново поколение хапче за повишаване желанието и възбудата на дамите по време на полов акт. Виагра за жени увеличава овлажняването и притока на кръв към половите органи, което прави интимната област по чувствителна и увеличава шанса за оргазъм. Активната съставка Flibanserin помага на жената да се отпусне и наслади на секса, а именно липсата на напрежение би довела до много по-лесно получаване на оргазъм.

Best Sex Queen има съдържание на съставки специално за жени и помощни вещества, които усилват тяхното действие и имат важна роля за възбудата. Виагра за жени се предлага в пластмасово шишенце със съдържание на 6 хапчета за полова мощ. Виагра за жени се пие не повече от 1 капсула около 15 минути преди сексуален контакт, за да започне да работи по време на половия акт. Ако желаете да задоволите партньорката си и да се докажете като истински мъж или просто да направите интимните моменти разнообразни Женска Виагра е решението на загадката.

Какво действие има Best Sex Queen?

Best Sex Queen има въздействие на определени рецептори на мозъка, които контролират възбудата и желанието на дамите. Flibanserin блокира действието на други такива рецептори, които са пречка за жените да се възбудят и отпуснат. Виагра за жени има двойно действие първо стимулира кръвообращението към половите органи и второ значително повишава чувствителността при стимулация. Важно е действието на невротрансмитерите и половите хормони, които оказват стимулиращо или блокиращо действие на определени процеси в тялото. Допамина е невротрансмитер, който има главно участие за повишение на либидото и желанието за полов акт. Норепинефрина е другия невротрансмитер, който има главна инхибираща роля води до по-лесно отпускане и непринуденост. Намерите ли веднъж баланс между тези два хормона резултат ще бъде качествен сексуален акт и множество оргазми. Виагра за жени регулира серотонина и допамина и тяхната активност в мозъка.

Какво съдържа Best Sex Queen?

Best Sex Queen има съдържание на Flibanserin 100 mg лекарствено средство предназначено за сексуални смущения като ниско либидо или липса на желание. Проведено изследване доказва, че Женска Виагра повишава с 50% задоволството от половия акт и значително засилва желанието. Голяма част от дамите имат проблем преди полов контакт, поради тревожност и стеснителност не могат да се отпуснат и насладят на момента. Виагра за жени не се приема по време на менопауза, защото няма да предизвика силно действие. Не е хормонален препарат и не предизвиква зависимост има действие в продължение на няколко часа след прием.

Как се приема Best Sex Queen?

Best Sex Queen се приема по една таблетка от 100 мг около 15 минути преди полов акт веднъж за период от 24 часа. Активната съставка Flibanserin може да се пие и преди лягане, защото се освобождава в тялото за около едно денонощие следователно ще има действие и на сутринта. Ако предозирате е възможна поява на страничен ефект като леко главоболие, виене на свят, сънливост или отпадналост. Приема на Виагра за жени и силно алкохолни напитки може да доведе до рязък спад на кръвното налягане, затова се ограничете до една или две чаши вино.

Best Sex Queen най-вероятно е единствения ефективен полов стимулант, който може да накара всяка дама да ви пожелае. Предимство на Виагра за жени е това, че може да отворите капсулата и да изсипете съставката в течност. Флибансерин е вещество генерик на световноизвестното лекарство Addyi – първата произведена Женска Виагра добила популярност в целия свят.