Loading...

View larger image

Black Ant / Черна Мравка 6 таблетки

CODE: B025


List price: 39.99 лв.  

Price: 34.99 лв.

You save: 5.00 лв. (13%)
-13%
Out-of-stock

Черна Кралска Мравка

Черна Мравка най-предпочитано хапче за мъже, действа много добре на либидото. Black Ant увеличаване на сексуалното желание. Секс стимулант за гарантирана ерекция е изцяло изграден въз основата на натурални билкови съставки. Черна Мравка са доказали във времето своето неподправено и безпогрешно действие, те подпомагат половата ви мощ, активност, стимулират потентността, правят пениса ви по-голям и по-дебел. Black Ant започва да действа до 30 минути след прием като има дълготраен ефект до 18-20 часа след това. Една таблетка се поглъща цяла с 1/2 чаша вода, като може преди или непосредствено след това да се приема и храна.

Какво действие има Черна Кралска Мравка?

Black Ant е една от най-използваните, известни и предпочитани таблетки сред мъжете. Отразява се много добре на мъжкото либидо, което се изразява с бързо и многократно увеличаване на сексуалното желание, по-бърза, по дълготрайна и по-силна ерекция топ цена. Черна Мравка също така и предпазва от преждевременно изпразване (еякулация) гарантира засилване и наслада от половия акт. Black Ant наред с всички свои положителни черти, има дълготраен и пълен ефект върху хормоналната активност, активира надбъбречната жлеза, стимулира имунната система и подобрява сперматогенезата. Всички тези гарантирани качества я правят предпочитанa, поради липса на странични ефекти и невероятният й ефект. Въпреки натуралния си състав Black Ant не трябва да се използва от хората с високо кръвно, сърдечни проблеми и бъбречна недостатъчност. При наличие на някое от изброените заболявания не се препоръчват никакви сексуални медикаменти без разговор с личния лекар. 

Какво представлява Черна Кралска Мравка?

Black Ant е известна като цар на стимулаторите, благодарение на действието си и е създаденa изцяло от природни продукти. Използва се при импотентност, слабо либидо, малко спермо-изхвърляне, апатия, недостиг на енергия и кръв. Black Ant удължава времето на половият акт и забавя преждевременното свършване на топ цена!

Eфекта от Черна Кралска Мравка:

  • Черна Мравка дава голяма издръжливост след приема
  • Увеличава сексуалната мощ и подобрява енергичноста
  • Много по-голяма сексуална активност и мощ
  • Black Ant удължава издръжливостта по време на полов акт
  • Дълготрайна ефикасност на всяка една таблетка
Какво знаем за Черна Кралска Мравка?

Черна Мравка е предпочитан стимулатор сред мъжете, поради своето бързо, силно и дълготрайно действие и достъпна цена. На латински се нарича Black Ant и е добавка, която се използва за подобряване на либидото, таблетки се приемат за бърза, качествена и дълготрайна сексуална мощ.  След приемането на хапче гарантирано ще усетите истинското удоволствие от половия акт. Черна Мравка има доказано качествен ефект, което в съвкупност със силното й действие мигновено показва пълния мъжки потенциал.

Black Ant има огромно действие върху самочувствието и сексуалната мощ на мъжа на достъпна цена. При затруднение с ерекцията вземете една таблетка от продуктът. Черна Мравка се използва за подсилване на сексуалното желание, както и удължава времето на сексуалния акт. Black Ant е силен и качествен афродизиак, основната съставка в съдържанието му e билката трибулус, която увеличава тестостерона и сексуалната мощ, подобрява издръжливостта, повишава силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и потентността. Коренът от мака пък от друга стимулира концентрацията и способността за запаметяване. Black Ant има силен ефект насочен към повишаване на потентността, а също така подпомага хормоналната регулация при жените. Черна Мравка на топ цена също така има стимулиращ ефект, който съдейства за повишаването на издръжливост и стимулира обмяната на енергия в организма. Йохимбин е един от най-старите афродизиаци, който са използвали още египтяните.

Black Ant e мощен, безобиден и качествен, който не оказва никакви странични ефекти. Има някои твърдения, които посочват, че при комбинацията с жен-шен може да помогне за по-добра и силна ерекция. Най-силният стимулатор в състава на Black Ant жен-шен, който подпомага кръвообращението, както и преборването на стреса натрупан в тялото. Сао Палмето е много силен афродизиак. Екстракт от корена на това уникално растение се използва при проблеми с потентността. Съставката има много добро тонизиращо свойство, освен това помага при безсъние и нормализиране на холестерола. Всички тези съставки, правят Black Ant уникално действащ продукт. Хранителната добавка ще помогне още при еректиална дисфункция. Може да предотврати импотентността и проблемите с ерекцията завинаги. 

  • Черна Мравка действа около 20 до 30 минути след прием.
  • Секс стимуланта има средна продължителност около 24 часа.
  • Black Ant има оптимално действие, което спрямо качеството й я прави топ продукт на пазара.
  • След употреба вие имате гарантирано много по-обилна еякулация и много по-силна ерекция.
Как се приема Черна Кралска Мравка?

Максималната доза, която може да се приеме на 24 часа е едно хапче!
Не повишавайте дневната доза Black Ant за по-добро действие да се приема хапче с топла вода.

1. 15-20 минути преди полов акт се приема Черна Мравка след приема се получат няколко ерекции, за да успокойте пениса го облейте с хладка вода.

2. Black Ant за тонизиране и по-добра полова мощ – на всеки три дена по 1 хапче. След употреба на 3 кутии се усеща подобряване на половите функции, както и по-висока енергичност.

Внимание!!!

Приемайте по 1 хапче от 30 до 40 минути преди сексуален акт.
Да не се приема повече от 1 таблетка в продължение на 24 часа!
При поглъщането на по-голямо количество могат да се получат нежелани реакции. При получаването на нежелани реакции, незабавно изпиите 2 чаши студена вода и намокрете члена си на душа с хладка вода.
Да не се превишава препоръчителната доза от едно хапче.

Съдържание: 120 mg Sildenafil, Трибулус, Лотус, Шафран, Сао Палмето, Мака, Кордицепс.

Съхранение на Черна Мравка:
Съхранявайте на стайна температура не по-висока от 25 градуса.
Да се пази от влага и светлина.
Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок.
Пазете далеч от деца!

Поръчайте онлайн и ще бъде доставена бързо и дискретно на следващият ден!